Despre

SOLCART

Cartare agrochimica - Analize sol agricultura - Solcart > Despre noi

Dupa ani de zile petrecuti in agribusiness cu fel de fel de abordari si provocari, am constatat in urma discutiilor cu fermierii ca peste 50% din valoarea imputurilor achizitionate de catre acestia erau reprezentate de ingrasaminte.

Plecand de la aceasta concluzie, ne-am propus sa venim in ajutorul fermierilor, care au un rol foarte important si anume acela de a produce materia prima pentru hrana oamenilor si nu numai, cu un serviciu care sa fie capabil sa le ofere informatii utile in ceea ce priveste cantitatea de ingrasaminte aplicate dar si tipul acestora, contribuind astfel in mod pozitiv la un management financiar bine controlat.

De asemena un alt aspect important de care ne pasa este mediul inconjurator pe care avem datoria sa il protejam, lucru pe care il facem cu ajutorul analizelor de sol specializate si al planurilor de fertilizare personalizate.

Faptul ca anumite culturi erau asociate cu anumite cantitati si tipuri de ingrasaminte, ne-a determinat sa venim in intampinarea fermierilor cu un serviciu de cartare agrochimica, o analiza care faciliteaza cunoasterea celui mai important partener al fermierului: SOLUL

Contact

Intra in legatura cu noi si afla cum te putem ajuta.

Ai o intrebare ?

Foloseste formularul de mai jos.